(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Maqolada bugungi kunda mass-medianing zamonaviy sura’tlarda o‘sib borishi va rivojlanishining aks etishi ifodalari tadqiq etilgan. Hozirgi zamon o‘zbek media makoni o‘zining tezkorligi, haqqoniyligi va dolzarb mavzularni yoritib borayotgani bilan alohida ahamiyat kasb etadi. Bu borada barcha sohalarda rivojlanish, yuksalish, o‘sish, zamon bilan hamnafas bo‘lish, ulkan marralarni zabt etish uchun har bitta sohada alohida keng qamrovli ishlar amalga oshirilib kelinmoqda. Tadqiqot doirasida ixtisoslashgan jurnalistikaning o‘ziga xosligi va metodlari tahlil qilingan.