(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ushbu maqolada asosan raqamli iqtisodiyot tushunchasi va uni yanada rivojlantirishdagi moammolarni bartaraf etish, raqamli iqtisodiyotning o‘sishi global iqtisodiy o‘sishiga ta’siri, jahon bozoridagi raqamli iqtisodiyotning o‘rni. Hamda insonlarning yashash tarzini sezilarli o‘zgartira olishi va bu uning asosiy foydasi ekanligi yoritib berilgan.