(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Мақолада дунёда фуқаролик журналистикасининг вужудга тенденциялари ўрганилган. Шунингдек, Қорақалпоғистонда ҳам блоггингнинг ривожланиши, уларнинг контенти таҳлил қилинган. Қорақалпоғистонда фуқаролик журналистикасининг шаклланиш ва ривожланиш босқичларига ажратилган.