(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ushbu maqolada ilmiy-ommabop matnlar, ularning vujudga kelish tarixi, zaruriyati va ahamiyati kabi masalalar o‘rganilgan. Shuningdek, AQSh, Buyuk Britaniya, Rossiya va O’zbekistonda ilmiy-ommabop nashrlar kashshoflari, uning paydo bo’lishi va rivojiga tamal toshini qo’ygan olimlar haqida ma’lumot berilgan.