(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Мақолада тилшунослик ва компьютер лингвистикаси фанларининг медиалингвистикада қўлланилиши, қулайликлари, фаннинг ўзига хос йўналишлари ёритилган. Шунингдек, бу соҳадаги илмий тадқиқотларнинг ҳозирги ҳолати таҳлил этилган.