(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ushbu maqolada adabiyotshunoslikning janrlaridan bo‘lmish publitsistikaning jurnalistika nazariyasida ilmiy asoslanishi, ushbu janrda “Muallif obrazi” kategoriyasining rivojlanish omillari va ahamiyati, mazkur kategoriyaning qayta anglanishi, aks ettirilayotgan obyekt baholanishi kabi masalalar o‘rganilgan. Shuningdek, Saydi Umirov qalamiga mansub publitsistik maqolalar orqali ularning amalda namoyon bo‘lishi tahlil qilingan.