(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ushbu maqolada noshirlik, nashriyot ishlari, tahrir, tahrirning turlari, adabiyot ayrim turlarining o‘ziga xos jihatlari, asarning sifatli tahririda muharrirning tajribasi o‘rganilgan.