(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ushbu maqolada Cho’lponning publisistik mahorati yoritilgan. Cho’lponmaqolalaridagi jamiyat va o’zbek ayoli taqdiri masalasiga alohida e’tibor qaratilgan. Ayollarning ham ilm o’rganishga, jamiyatda teng huquqli bo’lishga ega ekanligi ta’kidlangan.