(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ushbu maqolada XX asr o‘zbek madaniyati, fan va ta’lim, adabiyot sohasining yirik vakili, qomusiy bilim va betakror iste’dod sohibi, nazariyotchi adabiyotshunos va tilshunos, betakror dramaturg, zabardast shoir va nosir, jangovar publitsist, jonkuyar noshir, hozirjavob jurnalist, iqtidorli davlat va jamoat arbobi, mohir o‘qituvchi va ma’rifatparvar Abdurauf Fitrat haqida yurtimiz adabiyotshunoslari bilan birga xorijda ham ba’zi olimlar izlanishlar olib borishganligi haqida fikr yuritiladi.