(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
80-yillar she’riyatiga adabiy tanqidchilikda qayta va qayta murojaat qilingan. Tanqidchi olimlar, adabiyotshunoslar tomonidan tadqiq etilgan bu sohaga doir izlanishlar nazariy jihatdan sayqallanib bordi. 80-90-yillar davomida o‘zbek she’riyatini sinchkovlik bilan o‘rgangan No‘monjon Rahimjonov o‘zining qator monografiya, maqola va tezislari bilan adabiy jarayonni boyitdi.