(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Mazkur maqola ekvivalenlikning mohiyati, tarjimada ekvivalentlikning ahamiyatini yoritib berishga bag’ishlanadi. Shuningdek, maqolada ekvivalentlik darajalari bo’yicha turlari, tarjima usuli sifatida tarjima jarayonida qo’llanishi borasida so’z yuritiladi.