(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ушбу мақолада бугунги жонли ўзбек сўзлашувида, адабий, бадиий нутқидаям нотўғри ишлатилаётган “мағрур”, “ғурур” сўзлари тўғрисида. Бу ҳолатни олдини олиш, сўздан тўғри фойдаланишда ўзбек тили мутахассислари, журналистлар биринчи навбатда масъул эканликлари билдирилади.