(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Maqola hikoyalarda ruhiyat tasvirini yoritishga bag‘ishlangan. Ob’ekt sifatida mustaqillik davri yosh nosirlaridan Javlon Jovliev hikoyalari tanlangan. Ushbu hikoyalarda qahramonlar ruhiyati, obrazlar ichki olami, ichki kechinmalar singari jihatlar tahlilga tortilgan