(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Мақолада муаллиф концепцияси, услуб ва усул янгиланишлар, бадиий маҳорат ва бадиий талқин масалалари Хуршид Дўстмуҳаммад ижодий лабораторияси асосида тадқиқ қилинади.