(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Чинакам, ҳаққоний журналистика – бу жамият юрак уришини текшириб турадиган муҳташам кардиограф, яъни юрак уришини ёзиб олгувчи ускунадир. Журналист замон кардиологи ўлароқ жамиятдаги соғлом ва бемор муҳитни муҳит обдон текширади; тафтиш этади. Журналистика ижтимоий-маиший турмушни соғломлаштириш учун ҳар куни, қадамда, ҳар соатда, ҳар сонияда керак ва зарур. Бугун унинг йўллари, усуллари, кўринишлари кўпайди. Дастлаб матбуот нашрлари сифатида майдонга келганига урғу беришга зарурат йўқ.