(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ushbu maqolada hozirgi kunda barcha uchun birdek muhim bo’lgan notiqlik san’ati, qanday qilib notiqlik san’atini rivojlantirish, notiqlikning xususiyatlari, va nutq madaniyati haqida so’z boradi.