(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ifodali o‘qish – xalq san’ati. Nutq madaniyati tarixiga nazar solsak, avvalo, xalq og‘zaki ijodida ifodali o‘qish san’ati shakllanganini ko‘rish mumkin. Xalq yaratgan asarlar donishmandlik va san’atkorlik mahsuli nutq madaniyatining shakllanishiga xizmat qilgan. Maqolada nutq madaniyatining shakllanish omillari haqida fikr yuritilgan.