(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ushbu maqolada notiqlik san’ating asosiy jihatlari tasvirlangan. Auditoriya tomonidan nutqni idrok etish sifati ko’p jihatdan notiq nutqining noverbal ko’rinishlarining xususiyatlariga bog’liq bo’ladi. Imo-ishoralar qimmatli ma’lumotlarni o’z ichiga oladi, bu tinglovchiga notiq haqida to’liq tasavvurga ega bo’lishga va ko’p jihatdan uning nutqi muvaffaqiyatini aniqlashga imkon beradi.