(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ushbu maqola Maktabgacha ta’lim tashkilotidagi bo‘lajak pedagog tarbiyachilarning nutq madaniyati, nutq madaniyatini rivojlantirish uchun turli xil vositalari va nutqidagi kamchiliklar keltirib o‘tilgan.