(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Maqolada Mingbuloq tumani leksikasining o‘ziga xos jihatlari va uning o‘ziga xos ekanligini aks ettiruvchi misollar keltirilgan. Shuningdek, faqat shu tuman shevasiga xos bo‘lgan so‘zlar berilgan.