(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Imkoniyat fe`li (bilmek) nig qo‘llanilish doirasi haqida ma’lumot beriladi. Ushbu fe’lning turk tilida yordamchi fe’l sifatida qo‘llanilishi borasida misollar bilan yoritib beriladi. Jumlalarda fe’lning vazifaviy shakllari bilan qo‘llanilib turli xil ma’no anglatishi yoritib beriladi.