(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ушбу мақолада муаллиф ўзбек тилшунослигида лингвамаданият ва “Концепт” атамасининг ўрганилиши даражаси, унинг бугунги кундаги ҳолати, муаммолари ҳақида ўз илмий қарашлари билан ўртоқлашган.