ДОН ИШЛАБ ЧИҚАРИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Мақолада Мaмлaкaтимиз aгрaр соҳaсидa aмaлгa оширилаётган ишлар, иқтисодий ислоҳотлaр туфaйли қишлоқ хўжaлигидa дон етиштиришни муттaсил кўпaйтириш ҳисобигa дон мустaқиллигигa эришилиши вa уни янaдa ривожлaнтириш чора-тадбирлари, тaкомиллaштириш борaсидa сaмaрaли олиб борилган ишлар тизими ҳақида сўз юритилади.