KASB-HUNAR MAKTABLARIDA O’QUVCHILARNING O’QUV-BILUV FAOLIYATLARINI FAOLLASHTIRISHDA MUAMMOLI TA’LIM IMKONIYATLARIDAN FOYDALANISH (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Zamonaviy ijtimoiy-iqtisodiy sharoitda kadrlarni kasbga tayyorlashni mukammallashtirishning muhim shart-sharoiti zamonaviy fan, texnika va texnologiyalarning yutuqlariga asoslangan ta’lim tizimini tashkil etishdan iboratdir. Ushbu maqolada batafsil bu haqida fikr yuritilgan.