DIDAKTIK VOSITALAR VA MATERIALLARNING O’QUV JARAYONIDA TUTGAN O’RNI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Didaktik vositalar va metarillarning o’quv jarayonida tutgan o’rni haqida so’z yuritarkanmiz, eng avvalo pedagogikada “Didaktik vositalar” nomi bilan yuritiluvchi fan borligini yodga olishimiz joiz. Ushbu maqolada batafsil ushbu haqida gap yuritilgan.