JINOYAT PROTSESSIDA APELLYATSIYA: ASOSIY JIHATLAR VA TARTIBLAR (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Maqolada jinoyat protsessida apellyatsiya berish asoslari ko'rib chiqiladi. Huquqni qo‘llashdagi xatolar, dalillarning yetarli emasligi yoki ortiqchaligi, protsessual qoidalarning buzilishi kabi asosiy jihatlarga alohida e’tibor qaratilmoqda. Maqolada ushbu asoslardan amalda foydalanishning turli ssenariylarini aks ettiruvchi apellyatsiya ishlari misollari tahlil qilingan. Qonunchilik va sud amaliyotiga tayangan holda muallif o‘quvchiga jinoiy sudlov kontekstidagi apellyatsiya jarayoni haqida to‘liq tushuncha beradi.