BIOLOGIYA FANINI O’QITISHDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ushbu maqolada biologiya fanining bugungi kundagi ahamiyati haqida fikrlar yuritilgan. Shuningdek, biologiya fanini professional ta’lim tizimidagi o’quvchilarga zamonaviy texnologiyalardan foydalanib o’tish usullari haqida bayon qilingan.