BAKTERIYALAR VA ULARNING UMUMIY XUSUSIYATLARI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ushbu maqolada bakteriyalar, ularning kimyoviy xususiyatlari, kimyoviy tarkibi, tuzilishi, oziqlanishi va uning turlari tahlil etilgan.