FEYK XABARLARNING AXBOROT XAVFSIZLIGIGA TA’SIRI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ushbu tezisda feyk yangiliklarning ijtimoiy tasnifi hamda oqibatlari haqida so‘z boradi. Shuningdek, ushbu tezis mavzusiga doir adabiyotlar tahlil etilib mavjud muammo yuzasidan taklif va tavsiyalar keltiriladi.