АҲОЛИ ЎРТАСИДА ТАДБИРКОРЛИК ФАОЛИЯТИНИ РАҒБАТЛАНТИРИШНИНГ ИҚТИСОДИЙ МЕХАНИЗМЛАРИ (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ушбу мақола мамлакатда аҳоли ўртасида тадбиркорлик фаолиятини рағбатлантиришнинг иқтисодий механизмларини такомиллаштиришда тадбиркорлик фаолиятини кенгайтиришнинг аҳоли турмуш даражасини юксалтириш билан узвийлигини таъминлаш ҳақида боради.