MAHSULOTNI ISHLAB CHIQARISH VA SOTISH HAJMI TAHLILINING VAZIFALARI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Mahsulotni sotish bo'yicha biznes-rejani muvaffaqiyatli amalga oshirish uning samaradorligi va yakuniy natijalariga ta'sir qiluvchi ko'plab omillarga bog'liq.  Bugungi dinamik bozor manzarasida korxonalar iste'molchilarning xohish-istaklarini o'zgartirishdan tortib, rivojlanayotgan texnologik yutuqlargacha bo'lgan ko'plab muammolar va imkoniyatlarga duch kelishmoqda.  Ushbu omillarni tushunish va tahlil qilish mahsulotni sotishning murakkabligini samarali boshqarishni maqsad qilgan tashkilotlar uchun juda muhimdir.