O‘TKIR HOSHIMOVNING “IKKI ESHIK ORASI” ROMANIDA INSONIY KECHINMALARNING IFODALANISHI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Mazkur maqolada insoniy fazilatlarni ifodalovchi lisoniy vositalar O‘tkir Hoshimovning “Ikki eshik orasi” romani misolida tahlil qilingan.