KORXONANING ISHCHI KUCHI BILAN TA’MINLANGANLIGINI TAHLIL QILISH (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Bu maqola, korxona ishchilarining ta’minlanganligi va ularning ishchi kuchini o’rganish va tahlil qilishni taqdim etadi. Maqolada, korxona ishchilarining maoshlarining, ish haqiqlarining va boshqa imtiyozlari bilan ta’minlanishini o’rganishga yordam beradigan ko’rsatmalar va statistik ma’lumotlar mavjud. Ishchilar kuchi tahliliga ko’ra, korxonalarda ishlash jarayonini yaxshiroq tashkil etish va uning natijalaridan foydalanish imkoniyatiga ega bo’lish mumkin. Bu esa korxonalarning faoliyatini yanada rivojlantirib, ishlab chiqaruvchi sifatida muvaffaqiyatli bo’lishiga yordam beradi.