MEHNATGA HAQ TO’LASH BILAN BOG’LIQ HARAJATLAR TAHLILI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Maqola mehnat xarajatlarini baholashga bag'ishlangan. Xarajatlarni baholash ish haqi fondi mablag'laridan foydalanishni nazorat qilish va ish haqi tizimidagi o'zgarishlar bo'yicha o'z vaqtida qaror qabul qilish uchun zarurdir. Maqolada ob'ekt, vazifalar, ma'lumot manbalari va mehnat xarajatlarini tahlil qilish usullari ko'rsatilgan.