MODDIY RESURSLAR BILAN TAMINLANISH VA ULARDAN FOYDALANISHNI TAHLIL QILISH (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Moddiy resurslar bugungi kunda iqtisodiyotning barqarorligi va sarmoyaviy rivojlanish uchun katta ahamiyatga ega. Ulardan tejamkorlik bilan foydalanish, noan’anaviy yo’llarni qo’llash, fantexnika taraqqiyoti natijalaridan unumli foydalanib, tejamkor texnologiyalarni yaratish va qo’llash muhim ahamiyatga ega. Bu resurslar, iqtisodiyotning barqarorligi va sarmoyaviy rivojlanish uchun katta ahamiyatga ega.