ISHLAB CHIQARISHDA MATERIALLARDAN FOYDALANISHNI TAHLIL QILISH (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Bu maqola korxonaning materiallardan foydalanishini va ishlab chiqarishni oshirishni o’rganish va tahlil qilishni taqdim etadi. Maqolada materiallardan foydalanish va ishlab chiqarish korxonlari  ko’rsatmalari va statistik ma’lumotlar  mavjud. Ishlab chiqarish tahliliga ko’ra, korxonlarda ishlab chiqarishni yanada yaxshiroq tashkil etish mumkin.Bu esa korxonalarning faoliyatini yanada rivojlantirib, ishlab chiqaruvchi sifatida muvaffaqiyatli bo’lishiga yordam beradi.