O‘QUV JARAYONIDA TALABALARNING KOMMUNIKATIV KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH USULLARI, METODI VA VOSITALARI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ushbu maqolada talabalarning kommunikativ kompetentligini rivojlantirish masalalari, kompetentlik turlari haqida fikrlar keltirilgan. Bundan tashqari,kommunikativ kompetensiya bo‘lajak mutaxasisning kasbiy tayyorgarligining muhim tarkibiy qismi ekanligi va uni rivojlantirish usullari,metodi va vositalari haqida fikrlar bildirilgan. Biz ushbu usullarning ba'zilarini va ularni o‘quv jarayonida qanday amalga oshirish mumkinligini ko‘rib chiqamiz.