YASHIL IQTISODIYOT TAMOYILLARINI IQTISODIY TA’LIMGA INTEGRATSIYALASH: O‘ZBEKISTON UCHUN YANGI PEDAGOGIK YONDASHUV (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ushbu maqolada Yashil iqtisodiyot tamoyillari haqida va bu haqidagi iqtisodiy ta`limga qaratilayotgan e`tibor  haqida keng bayon etilgan.