O‘SMIR YOSHDAGI O‘QUVCHILARDA KREATIVLIKNI SHAKILLANTIRISH USULLARI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ushbu maqolada o`smir yoshdagi o`quvchilarning kreativ fikrlashini shakillantirish, usullari bo`yicha ma`lumotlar keltirilgan, kreativ fikrlashni baholash yo`nalishi haqida asosiy tushunchalar, baholashda e`tibor qaratiladigan muhim jihatlar va bohalash yondashuvlari keltirib o`tilgan.