BADIIY ADABIYOTLARNI O‘QISHDA BOLALARDAGI PSIXOFIZIOLOGIK O‘ZGARISHLAR (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Maqolada bolalik davridan o‘smirlik davrigacha bo‘lgan rivojlanish jarayonida, inson psixofizilogik rivojlanishida badiiy adabiyotning ta’siri haqida tahlil qilingan. Shuningdek, undagi tabiiy, ijobiy va intelektual o‘zgarishlar, ijtimoiy hayotda shaxs sifatida shakllanishning tartibi haqida mulohazalar o‘z aksini topgan