MEVA VA URUG’LARNING TARQALISHI TURLARI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Anemaxoriya , gidroxoriya , zooxoriya , urug’ ,meva, diaspora, epizooxoriya, endozooxoriya, mirmekozooxoriya, sinzooxoriya, avtaxo’r, pappus, baroxo’r, amenaxo’r,ariel, antrapoxo’r.