BOʼGʼIMOYOQLILAR TIPINING TASNIFI, KLASSIFIKATSIYASI VA FILOGENIYASI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Boʼgʼimoyoqlilar xilma-xil tuzulishga ega boʼlgan 2 milliondan ortiq turli sharoit muhitlarga moslashib keta oladigan turlarni oʼz ichiga oladi. Ushbu sharhda boʼgimoyoqlilarning umumiy tashqi tuzulishi tasnifi, klassifikatsiyasi va filogeniyasi berilgan.