ABDULL QAHHOR SALOHIYATI VA ASARLARIDA BADIIY SAN'ATNING IFODA ETILISHI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Quyidagi ilmiy maqolada Abdulla Qahhorning hayoti va ijodi, uning qissalarida badiiy obraz tushunchasi ilmiy tahlil etilgan.