IQTISODIYOT TARAQQIYOT OMILLARI, RAQAMLI IQTISODIYOTNING KIRIB KELISHI HAMDA RIVOJLANISHI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ushbu maqolada iqtisodiyot taraqqiyot omillari, raqamli iqtisodiyotning kirib kelishi hamda rivojlanishi, shuningdek bu borada olib borilayotgan islohotlar muhokama etiladi.