HAMZA HAKIMJODA NIYOZIYNING ADABIYOTDAGI O‘RNI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Hamza Hakimzoda Niyoziyning hayoti yo‘li, drammaturgiyasiga qo‘shgan hissasi, maktab ochganligi va darsliklar yaratganligi haqida tushuncha bayon etilgan.