KITOBXONLIK MADANIYATINING BUGUNGI KUNDAGI HOLATI, BU BORADAGI AYRIM MUAMMOLAR VA ULARNI BARTARAF ETISH YO’LLARI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ushbu maqolada jamiyatimizda yoshlarni g'oyaviy-mafkuraviy jihatdan kamol toptirishda beqiyos ahamiyatga ega bo'lgan kitobxonlik madaniyatining bugungi kundagi holati, bu boradagi ayrim muammolar va ularni bartaraf etish yuzasidan fikr-mulohazalar bayon qilingan.