O`SMIRLIK DAVRIDA RO`Y BERADIGAN O`ZIGA XOS XUSUSIYATLARм (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
ushubu maqolada o`smir yoshidagi avlodlarda yoshlik, muloqat jarayonlarining o`smir yoshdagi hayot tarzi, xususiyatlari bayon etilgan.