BOSHLANG’ICH SINFLARDA TANQIDIY FIKRLASHNI RIVOJLANTIRISH (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ushbu maqolada boshlangʻich ta’lim fanlarini oʻqitish jarayonida oʻquvchilarning darsga nisbatan qiziqishlarini orttirishga, mustaqilligi va faolligini rivojlantirishga, mantiqiy tafakkurini oʻstirishga qaratilgan interfaol ta’lim olishlariga koʻmak beruvchi innovatsion usullardan keng foydalanishning o‘ziga xosligi yoritib berilgan.