TA’LIMGA IXTISOSLASHGAN JURNALISTLARNI YETISHTIRISHDA “MAHORAT MAKTABLARI”NING O‘RNI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Mazkur maqolada, asosan ta’limdagi katta-kichik masalalar, ta’limga ixtisoslashgan jurnalistlarni yetishtirishda mahorat maktablari qanchalik o‘ringa egaligi ko‘rib chiqilgan. Ta’kidlash joizki, yirik muammo ko‘tarilgan maqolalar bilan bir qatorda amaliyotchi o‘qituvchilarning shaxsiy metodik tajribasidan o‘rin olgan ta’lim-tarbiyaning o‘z o‘rni, o‘quvchining ijodiy imkoniyatlarini rivojlantiradigan, zamonaviy pedagogik va axborotkommunikasion texnologiyalar asosida tashkil etilgan darslar, tarbiyaviy soatlar, to‘garak ishlari va boshqa sinfdan tashqari mashg‘ulotlar haqida alohida fikrlar keltirilib o‘tilgan.