BIZNES VA TADBIRKORLIK TERMINLARINING O'ZBEK VA INGLIZ TILLARIDAGI INTEGRATSION TIZIM (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Maqolada tadbirkorlik va bisnes terminlarining o‘zbek va ingliz tillaridagi integratsion tizimlarini shakllantirish manbalari va usullari ko‘rib chiqiladi. O‘zbek tilidagi biznes va tadbirkorlik sohasi terminiga moslashtirilgan inglizcha terminlari ko‘rsa